Juha

Pronzijoukkue!

Mikko

Jos ei sovi ni mennään sitten vaikka kahville 😁

Timo

Sopii

Sami

Sali suljettu 9.-13.12.2019 joten harjoitukse ko.aikana peruttu.

Sami

HUOM, Jokainen SM-sarja pelaaja hankkii pelipassin itse, se on henkilökohtainen ja seura ei voi hankkia pelipasseja keskitetysti pelaajilleen. Hankkikaa passi mahdollisimman pian, ilman passia ei voi osallistua SM-peleihin jotka alkavat 26.10.2019 Lohjalla

SM-sarjassa pelaajilla tulee olla voimassa oleva pelipassi, Pelipassi voi olla mikä vain Lentopalloliiton pelipassi. Vähimmillään siis tuo Istispassi.
Pelipassit hankitaan Suomisportin kautta. Ohjeet sinne kirjautumiseen löytyvät osoitteesta:
https://www.lentopalloliitto.fi/media/lentopallon-tietopankki/lisenssimateriaalit/suomisport-pikaohje.pdf

SM-sarjassa on käytössä sähköinen ottelupöytäkirja. KSI-Kotkan yhteyshenkilö tekee ottelukohtaisen pelaajaluettelon järjestelmään peliä edeltävänä päiväna ja muutoksia hätätapauksessa voidaan tehdä viimeistään 2 tuntia ennen ottelua. Vain pelipassin maksaneet henkilöt voidaan kirjataan sähköiseen ottelupöytäkirjaan.

Joukkueen pelaajaluetteloon on erikseen merkittävä miesten SM-sarjajoukkueiden osalta kunkin pelaajan kohdalla, onko pelaaja runkopelaaja (eli pelaavan kuusikon pelaaja) vaiko kehittyvä pelaaja (vaihtopelaaja). Kehittyvät pelaajat merkitään pelaajaluettelossa laittamalla ruksi KP-kohtaan pelaajaluettelossa. Pelaajaluetteloon saa lisätä pelaajia 31.12.2019 asti.
KSI- Kotkan KEHITTYVÄT PELAAJAT, (voivat osallistua rajoituksetta ykkö-sarjan peleihin, lisäksi voidaan tarvittaessa käyttää yhtä runkopelaajaa kerrallaan kentällä)
Repa, Osmo, Satu, Jani
terveisin
Sami